2019-03-07 06:12:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne legyen türelmetlen

Napi horoszkóp március 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Növő Hold van a Halak jegyében. Feszültté teheti ez a bolygóállás, nehezen tudja kezelni és megélni az érzéseit. Hagyja, hogy a romantikus énje kerüljön előtérbe! Ajándékozzon valami apróságot a párjának, meglátja, a hatás nem marad el!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr hátráló mozgásban látszik. Jó lenne, ha egy kicsit kiengedné a kezéből az irányítást! Ne akarjon mindent százszázalékosra elvégezni, mert a maximalizmussal most csak saját magának okoz felesleges köröket.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr hátráló mozgásban látszik. Jó lenne, ha egy kicsit kiengedné a kezéből az irányítást! Ne akarjon mindent százszázalékosra elvégezni, mert a maximalizmussal most csak saját magának okoz felesleges köröket.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne legyen türelmetlen, ha egy komplikált dologra keres megoldást. Most semmilyen sikert sem adnak „ingyen”, keményen kell dolgoznia, ha eredményt akar. Ha tanácstalan, akkor forduljon segítségért. Többen érdeklődést mutatnak ön iránt, ha szingli, akkor ez most jó időszak lesz az ön számára.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Növő Hold van a Halakban, ez kissé dekoncentrálttá teszi, ugyanakkor felerősíti kreatív energiáit. Érdemes lenne ezeket alkotó módon megélnie! Próbáljon ki egy új hobbit!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Komoly lemaradásai vannak a munkájában, anyagi befektetéseinek, beruházásainak megtérülése kérdéses. Most kell ütnie a vasat, mert a szerencse kereke fordul!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mindenben a saját elképzeléseihez ragaszkodik. Jobban teszi azonban, ha rugalmasabb, és mer változtatni, esetleg jó tanácsot ad azoknak, akikkel kapcsolatban áll. Akivel már régóta flörtöl, ma kedves bókot mond önnek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sokat gondolkodik azon, hogy miként valósíthatná meg egy szakmai célkitűzését, ami rendkívül erős motivációt jelent. Legyen optimista, merész, és mindent valóra válthat.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hasznos gondolatcserére kerül sor, mely által jelentősen előrejutnak a munkában. Egy rég nem látott barátja érdekfeszítő hírekkel jelentkezik, de ne adjon mindennek hitelt, mert lehet, hogy az illető kissé ferdítve adja elő a történetét.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy fontos feladatának határideje közeleg, ráadásul az influenza kezdődő jeleit véli magán felfedezni. Úgy érzi, hogy összecsapnak a hullámok a feje felett. Párja segítségére számíthat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az őszinte megbeszélés segíthet a konfliktusok tisztázásában és egy viszony rendezésében. Egy régi baráttal jót nosztalgiáznak. A személyes vonzerejét és céljait segíti a Vénusz. A kisugárzása most különösen erős, és akit akar, azt minden nehézség nélkül meghódíthatja.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön jegyében jár, és erőt ad minden új elhatározásához. Gondolja végig, mit szeretne elérni a közeljövőben, és tegye is meg ennek érdekében az első lépéseket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: